Jag kräver att den jag ska gå på sexträff med ska ha nåt jag tänder på! gärna tattoos , piercings eller annat som en cool frisyr som gör att du sticker ut från folkmassan. Jag vägrar träffa Svenne Svensson!

knapp

Vill träffa en unik kille med stort hunger efter sex! jag är en tjej som hittils aldrig har fått nog av sex, knappt så jag nånsin kännt mig helt tillfredställd efter sex då jag alltid tyckt killar fått orgasm för tidigt! Vore underbart med en uthållig som lägger fokus på mig och min orgasm! Orgasmen är inte allt! men en kille som klarar av att slicka mig till orgasm,

pulla mig till orgasm och knulla mig till orgasm, är det större chans att jag kommer vilja träffa dig igen, eller kanske till och med göra e deal om att ses stadigt 1-2 ggr vecka för sköna härliga knull och förhoppningsvis både orgasmer och sprut!

Ett svar på annonsen “Vill du träffa mig?

Skriv ett meddelande till mig

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *