Jag har en fantasi nu som jag längtar efter mer och mer ju äldre jag blir! jag är 21år nu och det känns som jag måste förverkliga min sexfantasi nu som inte ska va så svår att göra. Jag vill ha någon som smygtittar på mig när jag onanerar med både fingrar och dildo. Kanske kan du stå i min garderob eller under min säng och smygtitta samt ta bilder på mig när jag leker med mig själv och även kommer.

 

Är du dessutom en kåt snygg man kanske jag blir tillräckligt kåt av det så du får knulla mig sen! Jag tar den gärna upp i röven, fittan och djupt ner i min hals med rätt kille. Låter detta intressant? kontkata mig så möts vi upp.

5 svar “Vill du se på och fota när jag onanerar?

  1. Hej, mums, jag gillar din fantasi;)
    Jag är självklart sugen på att knulla alla dina sköna hål också där den ryms, puss

  2. Damn du kan skriva till mig på kik hornythunderingthief sen kan vi skriva mer där. Skulle gärna kunna se dig onera

Skriv ett meddelande till mig

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *