Tjej söker KK för mys och sex

Stockholms tjej söker KK i hela landet, givetvis är det lättare om du är bosatt nära Stockholm, så du kan åka till mig på kortvarsel när jag är kåt ; ) . För mig är sex viktigt, och absolut en av de främsta tegelstenarna när de kommer till att bygga upp ett fungerande förhållande. Nu vet inte jag om det är förhållande jag är ute efter eller bara att bli knullad, men saken är klar.. har vi bra sex tillsammans kan det iaf från min sida leda till mycket mer än bara sex.

Det är också viktigt att du ska våga prova nya saker när vi knullar.. jag vill inte ha en kille som vill bli avriden eller köra missionären sen vända på sig och snarka. Vore jag ute efter ett sådant ligg skulle jag gå till närmsta pub och dra hem nån.

Puss hoppas vi hörs snart: Jag finns här :
Stockholms tjej söker KK

4 svar “Stockholms tjej söker KK

  1. Jag söker en knullkompis som jag kan åka till på dagtid, är du intresserad av en äldre man som kan tillfredsställa dig, skriv en rad.
    Puss puss 😉

Skriv ett meddelande till mig

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *