kk
Jag har nog aldrig tidigare förstått detta riktigt med knullkompisar och KK . Alltså varför vill man ha det före ett förhållande? Slutar det inte alltid olyckligt ändå, alltså att den ene får mer känslor än den andre och att de slutar med att man sårar varandra på det ena eller andra sättet? Men detta är alltså vad jag trodde om knullkompisar innan jag nu själv skaffat en.

knapp

Jag träffar min knullkompis en gång i veckan, och vi har verkligen mysigt tillsammans, vi umgås ungefär som vi vore i ett förhållande, fast med mycker mer sex och mindre kärlek. Vi är goda vänner som helt enkelt tillfredställer varandra sexuellt. Då kan man fråga sig vad jag gör och söker på denna KK blogg? Får jag inte nog av att knulla med min knullvän?

Min knullkompis är en helt fantastisk älskare, det är bara det att han inte vågar ta steget vidare.. alltså sexet är bra men jag vill nog prova på lite snuskigare saker än vanliga missionären och doggystyle. Jag vill prova analsex, jag vill leka rollspel, jag vill ha med sexleksaker och kanske även prova en trekant. Så tänkte att detta sätt att via bloggen söka efter kontakt vore ett bra sätt. Är du en kille 18-45 år bosatt i mellersta sverige som har sexlust som en hingst och en hård kuk, med öppet sinne för att prova det mesta inom sex? Precis som jag vill du inte ha ett förhållande utan bara skön sex tillsammans med mig? kommentera här på bloggen med din mailadress så svarar jag dig. Jag svarar dock inte på ett “Hej, dig vill jag knulla” osv.

För att jag ska lägga ner energi på att svara dig får du lov att berätta lite om dig, hur du ser ut och vad du gillar inom sex, hur du är som person och varför jag just ska välja dig som min nya älskare/knullkompis.

2 svar “Skulle du vilja ha mig som knullkompis?

  1. Hej, jag tycker att det låter hur trevligt som helst.
    Hör av dig så skall jag berätta allt om mig och skicka bilder på vad du än vill, sedan kan vi säkert hitta på lite roligt tillsammans, jag har snuskig fantasi så att det räcker.

  2. hej jag vill träffa dig om du vill jag kunlla dig röv om du vill jag är 20 år kille en kåt kille som vill kunlla jag bor i malmö hör av dig jag är venntar på dig jag är en snäll kille om du gillar 0764366272

Skriv ett meddelande till mig

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *