Jaha då var man singel igen då efter att ha slösat 3 år på ett förhållande där både sexet och romantiken var botten dåliga. Jag tycker verkligen det är svårare att hitta en kille som sexlivet fungerar bra med än en romantisk kille. Helst vill man ju ha båda sakerna. Men det är viktigt att oavsett hur kär och romantiskt man har det i ett förhållande måste man ändå kunna ibland skilja på att “älska” och “knulla” – jag tror att alla tjejer ibland behöver bli ordentligt knullade och inte bara älskade. Knullade betyder dock inte bli kallade fnask eller förnedrade på något sätt, utan bara ett lite högre tempo där killen visar att han bestämmer i sängen! eller om det nu är på tex köksbordet du vill knulla mig! Jag är just nu inne på att just hitta en kille som gillar lite hårdare tag!

knapp

Slit mig i håret! ta mig doggystyle och knulla mig också analt! spruta ner mitt ansikte och mina runda bröst när det är dags att komma! be inte om ursäkt för att du sprutat ner mig, jag vill inte ha mer mjäkiga killar utan lite tuffare , snuskigare tag nu! Med rätt kille vill jag gärna äve nspela in lite egen porrfilm, för eget bruk eller kanske till och med så vi kan ladda upp det här : Se porrfilmer

Joo det är en älskare eller en KK jag främst söker, men man kan aldrig vara säker, jag är ju singel och skulle allt klicka kan det gott och väl leda til lnågot mer seriöst! Vi får väl börja med och se om du kalrar av att tillfredställa mig ordentligt och ge mig multipla orgasmer som jag vill ha……  kontakta mig med kommentar att börja med …….

2 svar “Prova analsex med mig ?

  1. Hej, ladda upp med glidmedel bara annars ryms den inte;)
    Jag vill göra allt du vill och jag har kanske en del egna fantasier också men vi kan väl maila till varandra och lära känna varandra och skicka lite bilder först:)

  2. Vilken underbar kropp du har! Söker en skön KK … Är 45, gaddad, blond, 185 lång & ständigt kåt. Älskar att slicka mus till orgasm! Träffar ditt gärna.

Skriv ett meddelande till mig

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *