Hejsan! Linnea heter jag! 24 år och bosatt i Stockholm och Skövde! Då jag jobbar i stockholm är jag i stockholm 20 dagar i månaden och resten hemma i Skövde.  Förutom mitt jobb så har jag inte särskilt mycket i stockholm att göra. Har få vänner och jag är singel!

knapp

Min sexlust är stor , min fitta är ständigt våt och jag trånar efter en hård kuk som vill pattknulla mig, bli avsugen och spruta varm sperma i min mun! Kille i passande ålder med hög aptit på sex och porr får gärna ta kontakt! du ska vara en gentleman som vet hur en tjej vill bli behandlad! Middagar på nån fin restaurang för att sen gå hem för att knulla varandra hett en hel natt eller två nätter efter varandra är min melodi*! låter det intressant och lockande? ta kontakt så planerar vi in nåt!

3 svar “pattknulla mig och spruta mig i munnen

 1. Hej Linnea
  Jag är kille som bor i Skövde, 26 år, har liten vänskapskrets och söker ny bekantskap, är väldigt lugn och snäll (därför brukar folk glömma bort mig).
  Någorlunda vältränad (tränat kampsport 10 år) med lite extra vikt på baken som är lite större än genomsnitt, stockar till lår (jag är väldigt ärlig som du nog kommer märka).
  Normal utrustad men inte så erfaren på grund av det är lätt att glömma bort mig, men försöker läsa på så många trick som möjligt för min partners njutning,
  Och tänder verkligen på att ´´pattknulla´´dig 😉 du seriöst super vacker och sexig, jag hoppas att du hör av dig så kan jag maila bild på mig själv, vill gärna se något mer av dig så det bekräftar att detta inte är en fejk annons.
  Ha det bra
  /Kega1

 2. Hej Linnea, du låter hur mysig som helst, jag hoppas att du hör av dig så kan vi säkert komma överens.
  Jag är alltid en gentleman och en god middag först så att vi orkar hålla på länge tycker jag är smart av dig:)

Skriv ett meddelande till mig

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *