Jaha… då var man singel /ensam och helt utan knullkompis igen. Att det ska vara så svårt att få bra sex nuförtiden, är ju helt sinnessjukt svårt. Under mitt 23 åriga liv har jag endast mött på killar som är duktiga i sängen ett fåtal ggr. Faktiskt de flesta av dem via kontaktannonser på nätet och text-tv en gång i tiden.

knapp

Jag hänger en del på Happypanncake och mötesplatsen, har också provat match.com och Badoo. Badoo gillar jag inte alls det känns så fejk på många sätt. Jag hittade däremot nyligen denna sida : Knullkompisar – Där budskapet är tydligt om vad sidan handlar om……

Har hittils bara börjat prata med några där, men inte bestämt träff med någon, så vill du hinna före så måste du agera nu! min fitta är våt och jag vill gärna träffa någon redan i år för härlig kravlös sex.

4 svar “Min rakade trånga mus…

  1. Hej sötnos, jag älskar trånga rakade musar, jag tror nog att jag kan få dig att kippa efter andan så att du inte behöver vara otillfredställd 😉

Skriv ett meddelande till mig

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *