Knullkompisar sökes av kåt tjej

knullkompisarKnullkompisar var hittar jag er? Jag har väl i för sig inte börjat leta på allvar riktigt än men tänkte börja jakten på den perfekte hunken nu i dagarna. Jag heter Stina, jag är 21 år och nyinflyttad i Göteborg. Jag har planer och förhoppningar om att få flytta till Stockholm inom kommande 6 månader, men ganska mycket som ska matcha för att de ska kunna fungera. Nog med pladder om städer och namn, nu till det väsentliga. Jag tänker berätta lite om vad jag gillar inom sex och hur jag hoppas att du ska vara. Har sett att många andra svenska kontaktannonser består av texter hur en kille eller person inte ska vara, men då jag är en positiv tjej tänkte jag endast lista saker jag hoppas på att du är, jag förstår att vissa av kraven kan verka hårdda och orättvisa, men varför inte vara kräsen när jag gör detta? skulle jag sen inte hitta någon som uppfyller alla mina krav får jag väl helt enkelt minska ner kravlistan lite ; ) .

10
Skriv en rad till mig
här att börja med om det jag skrivit om mig själv gjort dig lockad och om du åtminstone uppfyller de flesta av mina krav 😉

sexigAtt jag har sexfantasier är väl självklart. Jag skulle inte våga påstå att jag tänder på något speciellt du inte hört en tjej säga förut. Men det finns en del viktiga saker som måste stämma för att få igång mig. Hygien – rena kalsingar och att du ska dofta gott är det viktigaste, det går före ditt utseende ålder och din kropp. Hellre en fräsch mullig kille, än en illaluktande muskelhunk. Inom sex tycker jag om det mesta, jag älskar att få min lilla mus ordentligt slickad, gärna tills det går för mig, det är ytterst få killar som lyckats med detta.

Jag suger gärna din välrakade kuk länge, jag tar ner din kuk i min hals, jag låter dig komma i min mun eller rakt över mitt ansikte! mums tändande. Detta med analsex är ganska nytt för mig, men självklart är jag inte omöjlig här, lär mig hur man lär sig att njuta av det så kör vi. Din ålder bör va 18 – 50 helst inte äldre. Du ska vara beredd att åka till mig på helger då vi båda har tid, vardagar kommer jag nog inte hinna ses så mycket just nu.  Egentligen är detta med att hitta knullkompisar på nätet lite av en chansing, då jag vet inte knullkompisar växer på träd är jag ändå beredd att göra detta försök. Visst kan det leda till mer än sköna knull, men vi börjar såhär tycker jag.

Puss Stina

3 svar “Jag söker knullkompisar

 1. Pingback: Jag har små tuttar | Tuttar
 2. Hej Stina, du ser jättefin ut, snälla hör av dig så kan vi prata ihop oss och skicka bilder till varandra, puss

 3. Hej Stina!
  Du låter ju som en dröm!
  Dina krav är väl helt rimliga.
  Jag är 40 alltid kåt älskar att slicka fitta, brukar allyckas varje gång.
  Har själv inte fått testa analsex men nyfiken att
  testa
  Vill alltid att tjejen ska få komma innan mig
  Villig att lära och prova nya saker/längtar att slicka dig/ Puss

Skriv ett meddelande till mig

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *