Jag heter Lina! jag är 23 år och jag bor i Stockholm. Jag söker dock hunkar /sexgalna killar i hela landet. För min säkerhetsskull kommer det ändå vara du som får åka till mig när vi ska träffas. Vill du åka från Göteborg får du det. Jag är i förstahand ute efter killar som ser bra ut och är välutrustade.

Men det är såklart minst lika viktigt att du är en gentleman, än snygg. Jag är ute efter sex, därför är det viktigt att du förstår från början att jag inte bryr mig om du har en tjej lr fru vid sidan av, det kommer troligen inte bli nåt annat än skön sex mellan oss. Jag kommer givetvis kräva bild på dig innan vi ses också! och vill du ha kontakt med mig på snabbaste sätt finns jag här : http://www.knullkontakt.nu/

Ett svar på annonsen “Jag är kåt! hjälp!

  1. Hej Lina, det låter kanonbra, hör av dig så kan vi väl skicka lite bilder till varandra och även berätta mer om oss själva och vad vi vill göra med varandra.
    Jag är alltid en gentleman och storleken blir du nog inte besviken på,, puss

Skriv ett meddelande till mig

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *