Vet inte om det bara är jag, men jag älskar verkligen att få min fitta ordentligt slickad! nästan ingenting går upp mot att bli slickad när jag precis rakat fittan,  jag älskar själv att leka med fingrarna i min mus medans jag kollar på porrfilm, har fantasier om att få se på min favoritporrfilm medans en snygg härlig slicksugen kille samtidigt tillfredställer min våta kåta mus med tunga , fingrar och mun! kanske du ?

6 svar “Är du bra på att slicka fitta?

    1. Bra, jag älskar att slicka en kåt och villig fitta. Genom åren har jag sett att en kvinna som bejakar sin kåthet på det viset alltid får en hård kuk i sig. Jag önskar ha en kåtsugande kvinna som min sex partner. En kvinna där vi kan ge varandra den ultimata sex njutningen tillsammans. Ett sex där vi kan ta fram det mest erotiska hos varandra. T.ex. vill jag se min partner i vita spetsstrumpor upphängda på en tunn spetshöfthållare och den rakade fittan inramad på det sättet. Dessutom är all renhet, hygien och passande kosmetika tex röda läppar och maskaramörka ögon.
      Hoppas vi möts din kåta kvinna och jag min erotiske man.

  1. Hej, jag hoppas att jag kan få göra mer än slicka även om jag verkligen tycker om att slicka fitta.
    Det skulle vara hur mysigt som helst att slicka dig medan du tittar på din favoritfilm 😉

  2. Hej, du verkar hur mysig som helst, jag kan gärna både raka din lilla fitta och sedan slicka dig till du kommer, skriv till mig på [email protected] så kanske vi kan bli bästa vänner.

Skriv ett meddelande till mig

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *